10 januari 2017

PvdA-raadslid in het zonnetje: beste raadslid van Veenendaal 2017

PvdA-raadslid van het jaar gehuldigd

 

Op donderdagavond 5 januari hield de Veenendaalse PvdA de traditionele nieuwjaarsreceptie bij jeu de boules vereniging Les Sabots. Bij die gelegenheid werd uitvoerig stilgestaan bij het feit dat PvdA-er Puck van Aart onlangs werd gekozen tot Raadslid van het Jaar.

PvdA-fractievoorzitter Albert Doelwijt noemde dat “dubbel en dwars verdiend, gelet op de kwaliteit en inzet” die Van Aart in 2016 heeft geleverd. Maar, zo voegde Doelwijt daar aan toe: “Je gaat het pas echt geloven als je het ook werkelijk ziet”.

Zowel binnen als buiten de PvdA is eenieder het er over eens dat deze eer Puck van Aart toekomt, vanwege de manier waarop hij in het politieke debat en daarbuiten de PvdA-standpunten al jarenlang duidelijk en trefzeker weet te verwoorden.

Van Aart zelf gaf in zijn dankwoord aan in zijn uitverkiezing vooral een beloning voor de héle PvdA-fractie te zien. “De fractie werkt in grote harmonie. Dat geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen waardoor we ons voor 100% kunnen concentreren op onze politieke speerpunten als bijvoorbeeld de WMO en het minimabeleid. Zelfs met maar twee raadszetels kun je dan toch belangrijke resultaten boeken”.
Hij blikte ook vast vooruit naar de aanstaande verkiezingen: “De PvdA staat er momenteel in de peilingen misschien niet zo best voor, maar Nederland realiseert zich heel goed dat het niet zonder de sociaal-democratie kan. Daarom komt de PvdA altijd weer bovendrijven!”.